Tänään sain vihdoin aikaiseksi siivota. Pari viikkoa meni kissankarvoissa ja hiekassa. Se on oikein hyvää terapiaa toi siivous. Oon ollu pois töistä tasan viikon. 3 päivää saikkua niska-hartiaseuden vaivoista ja hemmetin kovasta päänsärystä + 2 vapaapäivää ensiviikonlopun työvuoroista. Aloin sitten viimeviikolla sauvakävelemään oikein kunnolla, ku aattelin ett täytyy saada toi niskan ja pään jomotus kuriin. No sehän äity ihan kunnolla särkee sen jälkeen. Lenkkeilin 3:na peräkkäisenä päivänä n. tunnin lenkkejä. Se oli aivan liikaa, kun niska ja hartianseutu oli tosi jumissa. Lisäksi vielä aivan  väärällä tyylillä. Ei kuulemma saa sauvoa samalla tavalla kun hiihtää, vaan olkapäiden pitää olla alhaalla ja sauvoilla pitää työntää vauhtia takaa viistosti. No se siitä.
Mulla on yks tosi energinen ja positiivinen ystävä joka houkutteli mut mukaan yhteen liiketoimintaan. Olin jo vähän aatellu, että saa olla mun puolesta, mut tänään juteltiin puhelimessa ja kyllä se onkin ihan hyvä juttu. Siinä ei tarvitse suuria pääomia eikä sitoumuksia. Pitää vaan alkaa käyttää tuotteita itse ja suositella muille. Oikeesti se ON HYVÄ JUTTU. Ne tuotteet on tosi hyviä ja lisäksi patentoituja ja niillä on 90 vrk: palautusoikeus. Ne säästävät luontoa, kaikki pesuaineet hajoavat luonnossa. Pyykinpesuaine on ilman feoliittejä, joten se säästää myös pesukonetta. Ei jää pesuainejäämiä pyykkikoneeseen.
Tänään loppuu Viasat Gold paketin ilmainen 3 viikon katselu. Lapset sinnittelee vielä ja katsovat viimeisiä Disney Chanel ohjelmaa. Ei kyllä tippaakaan kiinnosta jatkaa sitä. Kattovat kyllä muutenkin ihan riittävästi TV:tä. Loppuaika meneekin sitten netissä ja pelaillessa. Ei vaan, ei nyt sentään ihan. Täytyyhän sitä nyt joku tolkku olla.
Vanhin tytär soitti tänään ja sanoi, että hänellä on nyt pitkät hiukset. No just niin. No omapahan on asia, pitää ihmisellä olla oikeus päättää omista asioistaan, onneksi sain oltua, etten sanonut mitään negatiivistä, vaikka juuri niin niistä aattelen. Nyt lähen saunaan ja pesen hiukset kun huomenna on se iki-ihana työpäivä. Hiukset on ihan klimpessä, kun oon laittanut sitä Ice Poweria niskaan. Mutta eiköhän se arki siitä taas ala rullaamaan..