Helppo luvata tää kirjoittelu jokapäivä, mut mitä välii itsellenihän mä tätä kirjoitan. omaks huviks ja on kiva lukee joskus...

Olin eilen kurssilla Hesassa ja muutenkin työpäivän pituus matkoineen on jokapäivä yli 11 tunti. Olo on tällähetkellä niin ku jyrän alle jääny. Suupielessä kukkii iso herpes. hiukset on elottomat ja menee päätä myöten ja ne on sutastu "hätä nutturalle". Onneks ens viikolla on se kampaaja. Se on oikein hiusmuotoilija. Täytyy antaa vapaat kädet, vaikka ihan lyhkäseks kynittyä en halua. (koska näytän mieheltä silloin) Olo on edelleenkin hyvin tyytyväinen tän työn suhteen, vaikka työmatkoihin menee paljon aikaa. Toivotaan, että mies saa pian työn täältä, että voitais kulkea samalla kyydillä. Mut jos se aikoo pistää putiikin pystyyn, niin sit mä tarvitsen ittelleni jonkun kärryn.

 

Nyt vähän vielä tsemppiä myyntityöhön. Ole reipas ja innostunut, kesklity vain siihen hetkkeen, kun puhut asiakkaan kanssa. Äh ei oikein suju ees toi nyt.... no ei voi väkisin. oon väsyny.. hymyile silti ja arvosta asiakasta...ja työkavereita ja itseäs... jooko?

 olet ihan hyvä ;)